Bahçelievler Anaokulu

Vizyon: İnsanın şifrelerinin çözülmeye başladığı 0-6 yaş döneminin önemini bilerek, kaliteli bir eğitim ortamı içerisinde, özgüveni yüksek birevler yetiştirmede ebeveynlerle işbirliği içinde bir eğitim imkanı sağlamak.

Misyon: Okul öncesi eğitim çağındaki çocukları uygun eğitim ortamlarında sevgi ve şefkat ile destekleyerek, millî ve manevî değerlere bağlı, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde özgüveni gelişmiş, ´ben de varım´ diyebilen bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamaktır.

Başarılar: Üst öğretim kademelerindeki öğrencilerimizin sınıflarının en iyileri olmaları başarımızın kanıtı, talep edilişimizin oranı başarımızın göstergesidir.

Saatler: Sabahçı Grup 07.30-12.30 Öğlenci Grup 12.30-17.30
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Milli Eğitim Bakanlığı projelerinin yanında okulumuz bünyesinde çocukların bilişsel, dil, sosyal-duygusal, psikomotor ve özbakım becerilerini geliştirici etkinlik ve projelere yer verilmektedir.

WEB - https://bahcelievleranaokulu63.meb.k12.tr

Adres - Cengiz Topel Mahallesi 106. Sokak No 3/A Haliliye/ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :İkili eğitim

Yerleşim Yeri - Cengiz Topel mahallesinde Şehitlik Parkı aşağısında bulunmaktadır.

Adres - Cengiz Topel Mahallesi 106. Sokak No 3/A Haliliye/ŞANLIURFA

Ulaşım Okulumuz şehir merkezinde olduğu için ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Haliliye ilçe merkezinde Cengiz Topel mahallesi Cengiz Topel caddesi üzerinde bulunmaktadır.